O P P L E V

Konserter, foredrag, bokbad og kunstnermøter

Bestill billetter med å sende SMS til 91528510

Konsert med Terje Berg FÅ BILLETTER IGJEN!!!

Lørdag 2. juli kl. 2100

Du får høre klassikere som «Jorda», «Sommernatt», «Blå ballade» samt historier om den slagferdige Bodøpoeten.  I 2018 ga Berg ut sitt tredje soloalbum «På en liten plass» som ble kåret til årets Nordlandsalbum i Avisa Nordland. Han har turnert omfattende med eget materiale de siste årene. Alene med gitaren byr han på gnistrende fingerspill og formidler på denne konserten Terje Nilsens og egne låter med kjærlighet og humor.

Sommerturne Roar Dons

Fredag 15. juli kl. 2100

Vi har startet en sommertradisjon på Tranøy galleri. I løpet av de siste 5 årene har Roar Dons gitt ut 3 solo-album; «Natta e over» (2017), «Snart e morran her» (2019) og «Videre» (2021), samt julealbumet «Endelig jul igjen» (2021».   Sommeren 2022 er Roar Dons aktuell med ny sommerturné og singelen «Liten mann».   Fredag 15.juli spiller Roar solo-konsert på Tranøy galleri og byr på smakebiter fra alle de tidligere albumene og ny musikk som han aldri har spilt for publikum tidligere.  Roar lover god sommer-stemning! Dette må dere få med dere!  

Susanne Lundeng, en ny side...

Onsdag 20. juli kl. 2100

Susanne Lundeng har med forankring i nordnorsk folkemusikk utviklet seg til en særpreget felespiller, komponist og musikalsk fritenker, og har bl.a. høstet en Spellemannpris i folkemusikk for sin utgivelse av nordlandsslåtter og er en av Norges mest meritterte folkemusikere. Nå synger hun også egne tekster, og åpner for nok en ny side ved sitt kunstnerskap.

Kommer snart!!!!! - ekslusivt og en unik mulighet

Lørdag 6. august kl. 2100