O P P L E V

Hva skjer i sommer

Galleriåpning 20. juni kl 13.00 med Frank Brunner - Anne Gundersen - Kjersti Johannessen

Urpremiere - Elias Jung "Paa De Vilde Spor"

3. august 2020 kl. 13:00-01:00

Stian Grønbech har tatt utgangspunkt i utvalgte dikt av Knut Hamsun (fra diktsamlingen "Det Vilde Kor og andre dikt" (1999)). Over tid har det blitt jobbet fram en musikalsk og vokal ramme til diktene, slik at de nå fremstår i låtform. I arbeidet har det vært naturlig å ta hensyn til diktenes naturlige rytme og stemning. Elias Jung har lagt urpremieren til Tranøy Galleri, lørdag 3. august. Vi har satt opp ekstra forestilling tirsdag 4. august på grunn av svært stor pågang.

Hjertelig velkommen til urpremiere på Tranøy! Besøk Norges vakreste galleri. Galleriet som er et kunstverk i seg selv!

FRANK BRUNNER - endelig tilbake

Lørdag 20. juni kl. 13:00

Brunner er på evig jakt etter å kombinere motsetningene mellom det beregnede uttrykk og det impulsive anslaget. Selve motivene har også ofte en tvetydighet i seg, de balanserer mellom det urbane og det rurale, mellom kultur og natur. I enkelte motiver ser vi spor av mennesker, men i de fleste kan vi kun ane at mennesker ikke er så langt unna. Bildene uttrykker noe bakenforliggende, betrakteren blir tatt med inn i en verden der man selv må fullføre historien.

NY DATO! De Ubrukelige

Fredag 7. august

Vi er så stolte av å kunne presentere duoen som tar norsk visemusikk til et nytt kunstnerisk nivå på Tranøy Galleri, fredag 7. august. De Ubrukelige er en norsk duo som består av Christine Henriksen fra Finnsnes og Hallvard Høiberg fra Notodden. De tar nordnorsk råskap inn i parisersalongen, forener det komiske og tragiske med frekkhet og eleganse og vitaliserer norsk visemusikk med sine treffende tekster og lekne arrangementer. I fjor sommer overrasket de et intetanende publikum ute i havgapet på Trænafestivalen, som ikke kunne annet enn å la seg rive med fra første låt.

Håkon Skog "de sa det var umulig"

Onsdag 5. august

Han mistet følelsen i seks fingre og forfrøs fire tær. Men det var det verdt for å spille verdens første konsert på toppen av Mount Everest.