O P P L E V

Konserter, foredrag, bokbad og kunstnermøter

Vernisassje lørdag 11. juni kl. 1300

Vernissasje sommerutstillingen 2022 Tranøy Galleri

Lørdag 11. juni kl. 1300

i gallerihaven NB! Ingen påmelding. Møt Per Heimly, Tina Tobiassen, Gunn Vottestad og Kjersti Johannessen Et glass gratis musserende/alkoholfritt Musikalsk innslag fra Lars Bremnes Matsalg fra Heges Matopplevelser Salg av drikke utendørs etter åpningen

Bokbad med Per Heimly

Lørdag 11. juni kl. 1700

Nordis Seel Tennes snakker med Per Heimly om boken Blodsbror. En skamløst ærlig bok om et helt spesielt vennskap. Et vennskap som startet på midten av 1990-tallet og som varte livet ut. 1. juledag 2019 ble det kjent at Ari Behn hadde valgt å ta sitt eget liv. En av de mest offentlige personlighetene i norsk kulturliv var borte. Kompis, våpendrager og følgesvenn. Signering og et personlig møte.

UTSOLGT!!! Lars Bremnes åpningskonsert sommeren 2022 Tranøy Galleri

Lørdag 11. juni kl. 2100

Lars Bremnes er vokst opp i Svolvær i Lofoten. Han har gitt ut 8 album, det seneste var «Spelle for de gale» i 2020. Han fikk Spellemannprisen i 2000 sammen med sine søsken Kari og Ola, og som soloartist i 2006. Lars mottok i 2009 Prøysen prisen. Vi garanterer at Lars og Tranøy Galleri betyr en magisk musikals kveld

Konsert med Terje Berg

Lørdag 2. juli kl. 2100

Du får høre klassikere som «Jorda», «Sommernatt», «Blå ballade» samt historier om den slagferdige Bodøpoeten.  I 2018 ga Berg ut sitt tredje soloalbum «På en liten plass» som ble kåret til årets Nordlandsalbum i Avisa Nordland. Han har turnert omfattende med eget materiale de siste årene. Alene med gitaren byr han på gnistrende fingerspill og formidler på denne konserten Terje Nilsens og egne låter med kjærlighet og humor.

Sommerturne Roar Dons

Fredag 15. juli kl. 2100

Vi har startet en sommertradisjon på Tranøy galleri. I løpet av de siste 5 årene har Roar Dons gitt ut 3 solo-album; «Natta e over» (2017), «Snart e morran her» (2019) og «Videre» (2021), samt julealbumet «Endelig jul igjen» (2021».   Sommeren 2022 er Roar Dons aktuell med ny sommerturné og singelen «Liten mann».   Fredag 15.juli spiller Roar solo-konsert på Tranøy galleri og byr på smakebiter fra alle de tidligere albumene og ny musikk som han aldri har spilt for publikum tidligere.  Roar lover god sommer-stemning! Dette må dere få med dere!  

Susanne Lundeng, en ny side...

Onsdag 20. juli kl. 2100

Susanne Lundeng har med forankring i nordnorsk folkemusikk utviklet seg til en særpreget felespiller, komponist og musikalsk fritenker, og har bl.a. høstet en Spellemannpris i folkemusikk for sin utgivelse av nordlandsslåtter og er en av Norges mest meritterte folkemusikere. Nå synger hun også egne tekster, og åpner for nok en ny side ved sitt kunstnerskap.

Kommer snart!!!!! - ekslusivt og en unik mulighet

Lørdag 6. august kl. 2100