NY Dato fredag 7. august

DE UBRUKELIGE KOMMER TIL TRANØY GALLERI

 

Vi er så stolte av å kunne presentere duoen som tar norsk visemusikk til et nytt kunstnerisk nivå på Tranøy Galleri, fredag 7. august NB NY DATO!

De Ubrukelige er en norsk duo som består av Christine Henriksen fra Finnsnes og Hallvard Høiberg fra Notodden. De tar nordnorsk råskap inn i parisersalongen, forener det komiske og tragiske med frekkhet og eleganse og vitaliserer norsk visemusikk med sine treffende tekster og lekne arrangementer.

I fjor sommer overrasket de et intetanende publikum ute i havgapet på Trænafestivalen, som ikke kunne annet enn å la seg rive med fra første låt.

Sammen lager de moderne visemusikk forankret i både det nordnorske og det kontinentale, med bevissthet rundt sjangerens mangfoldige røtter. De ble i mars 2019 blant 120 søkere kåret til vinneren av Norsk Viseforums Rævspark-stipend, som tar for seg det beste av ny og uoppdaget visemusikk over hele landet.

De Ubrukeliges debutalbum «Sukker og margarin» kom ut 27. september 2019. Albumet er produsert og mikset av spellemannsnominerte Bård Ingebrigtsen i Amper Tone Studio, som tidligere har jobbet med blant annet Stein Torleif Bjella og Valkyrien.

Våren 2020 legger de ut på norgesturné i samarbeid med Norsk Viseforum.

Fredag 7. august blir det en eksklusiv intimkonsert på Norges vakreste galleri, helt nede i fjæresteinene på Tranøy.

Les flere saker